2023/2024 Sonbahar Kış çanta trendleri

2023/2024 Sonbahar Kış çanta trendleri

  Sonbahar, doğanın renk paletinin sıcak tonlara dönüşüyle bize hüzünlü bir veda şarkısı söylerken, moda tutkunları için tamamen farklı bir melodiye dönüşüyor: Yeni sezon, yeni stiller ve tabii ki yeni parçalar.

2023-24 Sonbahar/Kış sezonunda, kombinlerin yıldızı çantalar, tasarımlarının çeşitliliği ve fonksiyonelliğiyle öne çıkıyor. Kreatif direktörler, günlük iş koşturmacasından şık bir davet gecesine kadar her anınıza eşlik edebilecek parçaları dikkatlice planlamışlar.Daha fazla beklemeden, New York, Londra, Milano ve Paris’in en göz alıcı 2023-24 Sonbahar/Kış koleksiyonlarına bir göz atalım…

Süper Boy

2022-23 Sonbahar/Kış sezonundan gelen geniş boyutlu çanta trendi, 2023'te de modaseverlerin favorisi olacak gibi görünüyor. Bu sene, tasarımlarında geniş hacme önem veren Loewe, Jil Sander, Balmain gibi öncü modaevleri, her şeyi bir arada taşıma rahatlığını vurguluyor. Bir laptop, okumak için seçtiğiniz kitap, önemli toplantılar için notlarınızı alabileceğiniz bir defter, makyaj tazeleme setiniz ve elbette hayati öneme sahip şarj aletiniz... Her şey bu çantalarda yerini buluyor, hazırsınız!

Yumuşak Dokunuş

Kim yumuşacık bir yastığın konforunu cebinde taşımak istemez ki? Nötr renklerde ya da sonbaharın derin tonlarına bürünmüş olan bu pelüş çantalar, sadece bizim değil, Givenchy, Burberry ve Sandy Liang gibi moda devlerinin de gözdesi. Bu zamana kadar da modada sıkça karşımıza çıkan bu zarif trend, yeniden ilgiyi hak etmiyor mu sizce de?

Geometrik Modeller

Okul günlerini hatırlayın; birçoğumuz için geometri sadece zor bir ders değil miydi? Ancak 2023-24 sonbahar/kış sezonuyla geometri, sadece bir matematik konusu olmaktan çıkıp, estetik çanta tasarımlarına dönüşüyor. Canlı renkleriyle ön plana çıkan bu geometrik formdaki çantalar, kombinlerinize modern bir dokunuş katacak. Ve tabii ki bu tasarımlar Maison Margiela, Prada ve Valentino gibi moda evlerinin de koleksiyonlarına ilham kaynağı oluyor.

Örgü Stil

Yazın plajda vazgeçilmezimiz olan örgü çantalar, 2023-24 sonbahar/kış koleksiyonlarıyla soğuk havada da yanımızda. Bottega Veneta, Fendi ve Altuzarra gibi moda dünyasının önde gelen markaları, örgü detayları nötr tonlar ve sofistike tasarımlarla birleştiriyor. Bu çantalar, şık bir akşam daveti ya da resmi bir iş toplantısı için ideal bir aksesuar haline geliyor.

Kırmızı Sevdası

Tutkunun ve cazibenin simgesi olan kırmızı, 2023-24 sonbahar/kış sezonunun belirgin renklerinden biri haline geliyor. Miu Miu, Louis Vuitton, Alexander McQueen gibi moda dünyasının önde gelen isimleri, bu sezon kırmızının enerjisini koleksiyonlarına yansıtıyor. Belki de sonbaharın soğuk günlerine sıcaklık katacak o kırmızı çanta, sizin için aşkın ve tutkunun yeni simgesi olabilir!

Etiketler: moda
Ağustos 27, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR